22 85 20 07

Privat malerarbejde

Vi hjælper dig gerne med at sætte farve på hus, sommerhus, lejlighed, garage og hundehus både ude- og indvendigt. Har vejret gennem en årrække slidt godt og grundigt på facaden, så hjælper vi også gerne med en grundig omgang facaderenovering.

 

Vores mange års erfaring i faget gør os særligt velegnede som sparringspartner, når du skal vælge farve og materiale til dit nye maler- og/eller renoveringsprojekt. Faktorer som rummets funktion, størrelse og lysindfald bør altid medtænkes i den sammenhæng.

 

Vores ekspertise dækker maling og renovering af lejligheder og huse, renovering og/eller maling af enkeltværelser samt spartelarbejde og bundarbejde.

 

Fokus på respekt og tillid

Vi ved det godt. Det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede håndværkere, servicefolk og malere ind i hjemmet. Derfor er nøgleværdier som kvalitet, tillid, professionalisme og service bærende for arbejdsindsatsen og samarbejdet med vores kunder.

 

Vi har stor respekt for dit private hjem og ejendom. Derfor er det vigtigt for os at være respektfulde over for omgivelserne, og vi rydder altid op efter os selv.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på malerarbejde både udvendigt og indvendigt, så kontakt os i dag. Efter aftale kommer vi gerne ud og besigtiger projektet og kommer med et tilbud eller en fast timepris. Ring til os på 22 85 20 07

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig et tilbud på et maler og/eller renoveringsarbejde?

Kontakt os på 22 85 20 07

Vi giver altid et uforpligtende tilbud eller aftaler en fast timepris.